Ingin menyertai kelas? Isi form ini

Name:
Email Address:
FB
Phone No
Lokasi Anda
Ingin Menyertai Kelas Di Lokasi Mana?

Form provided by Freedback.
Sila BACA syarat dan Silibus kelas. serius sahaja isi Form ini, JANGAN buang masa Anda dan masa SAYA.

Sabtu, 18 Februari 2017

Kelas di IPOH dan seterusnya....

Assalamualaikum semua.

Kelas meliputi Teori dan Praktikal.
bersedia untuk menambah ilmu. siap sedia denang soalan2 yg bakal saya jawab.
Kelayakan yang perlu ada. Hanya minat dan ada asas jahitan. mampu mengendalikan mesin jahit. Jomm jangan tunggu lagi. Daftar sebelom penuh. Maximum 10org shj 1 sesi

.
KELAS JAHITAN LANGSIR
==================
French pleat
- Day & night curtain
Boxpleat
7paten
Royal Scallop
Swang
Tail




 Deposit rm100 ADALAH WAJIB. Baki yuran pada hari kelas.

wattsap saya 019-9988331
wattsap saya 019-9988331
wattsap saya 019-9988331

TARIKH DAN LOKASI LAIN

11/2/17 Kompleks rakan muda Kamunting Perak.

24/2/17 sg Petani kedah


25/2/17 Butterworth Penang


4/3/17 Presint 8, Putrajaya


25/3/17 Taman Desa Cheras, Cheras KL


1/4/17 Megoplex medan Gopeng Ipoh.











.

Isnin, 23 Januari 2017

Kelas Langsir terkini 2017

Assalamualaikum semua.
Anda merupakan salah seorang mereka yang menjana pendapatan melalui bidang Jahitan. Berapa ramai yang rasa letih, penat dan jemu setiap hari siapkan tempahan terutama Pakaian.

Berdepan dengan karenah pelanggan. Kos upah yang murah dan rendah. Letih dengan segala pola dan perkara remeh temeh. Inginkan perubahan?
JOm menjahit langsir. saya OFFER kelas Asas langsir yang memang boleh buat DUIT. Yuran Kos Belajar MAHALLL??

DENGAN KELAS ASAS YANG SAYA TAWARKAN PUN TUAN/PUAN SUDAH MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN.


Kelas meliputi Teori dan Praktikal.
bersedia untuk menambah ilmu. siap sedia denang soalan2 yg bakal saya jawab.
Kelayakan yang perlu ada. Hanya minat dan ada asas jahitan. mampu mengendalikan mesin jahit. Jomm jangan tunggu lagi. Daftar sebelom penuh. Maximum 10org shj 1 sesi.


KELAS JAHITAN LANGSIR
======================
📐📌French pleat
- Day & night curtain
📐📌Boxpleat
7paten
📐📌Royal Scallop
Swang
Tail
📐Max 10org 1 sesi

📐Yuran:rm450
Deposit:rm100

Lokasi:tingkat 3 Megoplex. Ipoh perak.
Hubungi pn Ina 019-9988331

Tarikh 4 FEB 2017
Mula 9.30pg😊

1.HANA - Dep
2. Wan rosnita
3. Azlin
4.waheda
5. Siti Aieshah tuslan
6.
7..
8.
9.
10.

Deposit rm100 ADALAH WAJIB. Baki yuran pada hari kelas.

wattsap saya 019-9988331
wattsap saya 019-9988331
wattsap saya 019-9988331


TARIKH DAN LOKASI LAIN

11/2/17 Kompleks rakan muda Kamunting Perak.
24/2/17 sg Petani kedah
25/2/17 Butterworth Penang
4/3/17 Presint 8, Putrajaya.


SILA JOIN GROUP WATTSAP KELAS LANGSIR YANG SERIUS DAN INGIN BELAJAR SAHAJA.
https://chat.whatsapp.com/8RLP5X3GJpc9Vn3SeJiTrz

Selasa, 8 Mac 2016

Jadual Kelas Langsir utk March dan April 2016

Assalamualaikum.
Rezki tidak datang bergolek. Namun kehendak sendiri lah yg mengundang rezki sampai di tangan.
JOm menambah ilmu dan keyakinan diri dalam menjahit langsir. sertai kelas Teori dan Amali bersama saya.
Nota di sediakan. menjahit cara mudah. cepat dan pulangan lumayan. walau anda surirumah. gajik 4 angka menanti
Apa yang anda dapat?
- Nota yg tidak di jual/terdapat di mana2 tempat
- Berdepan sy ajarkan teori mengukur dan mengira
-Praktikal kita menjahit bersama. cara senang, tepat dan cantik
- Saya kongikan tips mendapatkan Tempahan.

KELAS LANGSIR KINI KEMBALI. DAFTAR SEGERA SEBELUM PENUH. UNTUK 10 ORANG SHJ. NAHH... KELAS TAK PADAT. 10 ORG YANG NAK MENGUBAH NASIB. MENCARI REZKI DI RUMAH SHJ.


March 2016
==========

20hb - Megoplex Ipoh Perak- Kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind.
27hb - Shah Alam seksyen 7 - Kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind


April 2016
=========
3hb - Lanjutan 1, Romand Blind - JB johor ( di kompleks sukan Larkin jb)
16hb - Kelas Langsir 1 dan Romand Blind-
Pulau Pinang - Butterworth


sila daftar di blog
www.kelaslangsir.blogspot.com
wattsap 019-9988 331
isikan form di blog, jika tidak sila wattsap ke no di atas.
segerakan pendaftaran. tawaran di tutup sekiranya penuh.
terhad kepada 10org shj utk 1 sesi.
March 2016 20hb - Megoplex Ipoh Perak- Kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind. 27hb - Shah Alam seksyen 7 - Kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind April 2016 3hb - Lanjutan 1, Romand Blind - Presint 8 putrajaya Pulau Pinang - Butterworth 16hb - Kelas Langsir 1 dan Romand Blind.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
March 2016 20hb - Megoplex Ipoh Perak- Kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind. 27hb - Shah Alam seksyen 7 - Kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind April 2016 3hb - Lanjutan 1, Romand Blind - Presint 8 putrajaya Pulau Pinang - Butterworth 16hb - Kelas Langsir 1 dan Romand Blind.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Rabu, 3 Februari 2016

Kelas Langsir di Perda Pulau Pinang.

Kalau rasa dah pandai. pejam mata boleh buat langsir yg cantik. kiraan dan formula kiraan langsir dah terorr. Tak jahit tetas, jahit dan tetas. Abaikan iklan ni.
Iklan ni hanya utk mereka yg nak berjaya menjahit bermula dengan A- Z.
Teori dan Praktikal
tinggalkan no phone sy nak masukkan dlm group wattsap.

BUAT KEJE DENGAN YAKIN BILA BERILMU.
SECUPAK AKAN JADI SEGANT
ANG


Tarikh : 20/2/16
lokasi : Akademi Intelek. Perda Penang.
masa: 9.30pg- selesai
yuran rm420 - kelas Jahitan Asas Langsir.
wattsap : 019-9988 331

- jgn anggap mudah jika x balajr dr asas.
- pengiraan utk fabrik yg ckup utk tingkap.
- hook yg sswai
- boxpleat. teknik jahit cepat. tepat n senang.

konferm seat with dep rm100
158305269603 norazlina ismail
maybank
1. Maizatul
2. thiru
3. Maria ✅
4 Asma
5.
6.
7.
8.

Ahad, 10 Januari 2016

Kelas Langsir

Assalamulaikum.

lama tak update.
kelas langsir di IPOh juga BUtterworth serta Alor star akan di adakan sekiranya cukup peserta. macam mana nak join,
sila isi form diatas.

nak kelas apa?

- kelas scallop
- kelas eye let juga singapore pleat.
- Romand blind


cepat2 wattsap utk jawapan segera.
019-9988 331


Isnin, 14 Disember 2015

Kelas Langsir Terkini

Ada yg nak kelas langsir bg area
- Penang, Butterworth
- Ipoh Megoplex
- Aloq Staq , Hotel Rayyan
tinggalkan no phone
atau wattsap saya 019-9988331

sy akan kumpulkan dlm 1 group dan set date kelas.


Subjek
 
Pagi 9.30pg-2ptg
rm420 ( harga biasa rm480)
- langsir eye let - 2 teknik
- langsir goblet
- singapore pleat
- kolar pleat
- triple/double pleat

Petang 2.30ptg-5ptg
rm300 ( biasa rm380)
Langsir Romand Blid.
~ pelajari teknik mudah, cara pengiraan yg senang, tips utk valance yg cantik.




Tq EzzaAjet 4 the pic

Rabu, 29 Julai 2015

kelas di lokasi baru

kelas langsir sy akan open di KULIM kedah.
jika ada sambutan innsyaallah.

jika ada yg berminat ingin menyertai. sila isi form di atas. cukup group sy akan war2kan tarikh kelas di kulim. terima kasih.

Open kelas

assalam

setelah sekian lama saya tidak buka kelas di lokasi2 selain kamunting perak. now sy membuka semula kelas langsir ini di lokasi
- JOhor bharu,
- kota bharu,
- Shah alam,
-  Ipoh,
- Putrajaya,
- Alor setar
- Butterworth.

saya perlukan kerjasama anda untuk mendaftar di form dia atas. tujuannya memudahkan sy menyusun jadual. dengan mendaftar sy tahu lokasi mana yg mempunyai permintaan kelas. selain itu sila daftar jika ingin menyertai di lokasi yg telah sy jadualkan. sila lihat sebelah kanan utk jadual terkini.

Sila rujuk sebelah kiri jadual utk silibus kelas. kelas sy anjurkan dari kelas asas hingga lanjutan. sekiranya ada permintaan utk kelas bergroup di lokasi yg sy pikirkan boleh hadirkan diri. sila wattssap sy 019-9988 331

Isnin, 23 Februari 2015

Tempahan dan Kelas Langsir

Assalamualaikum.

lama tak berupdate blog ni.
kelas dan tempahan masih di buka
ada ke lagi yg nak join kelas langsir.

buat sementara waktu ini. sy open kelas langsir di Ipoh.
sila lihat silibus kelas sebelah kanan blog
Pada 21/3/15
berminat wattasp sy 019-9988331

sy akan buka kelas lanjutan satu belah pagi, dah kelas romand blind sebelah petangnya. ada sambutan di Megoplex sy akan On kelas ini.

sila daftar di form di atas. atau utk lebih mudah sila watssp saya 019-9988 331
nyatakan nama dan lokasi kelas yg anda mahu.


Khamis, 6 Mac 2014

Tempahan Langsir Raya

As salam,
Tempahan langsir raya masih di buka.
lokasi saya Kamunting Perak.

untuk kelas2 langsir. buat masa sekarang sy hanya adakan kelas di Kamunting perak. tetapi jika tuan puan masih berminat, boleh isi form di atas, sy akan simpan maklumat tuanpuan. bila ready untuk keluar mengajar di lokasi2 yg ramai memohon, sy akan wawarkan pd yg dah mendaftar.

terima kasih atas sokongan yg tak putus2.
selamat menambah ilmu untuk kebaikan bersama.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails