Ingin menyertai kelas? Isi form ini

Name:
Email Address:
No Phone
Tarikh dan Lokasi Kelas Pilihan anda
Nombor Kad Pengenalan

Click here to create your own form.
Sila BACA syarat dan Silibus kelas. serius sahaja isi Form ini, JANGAN buang masa Anda dan masa SAYA.

Khamis, 6 Mac 2014

Tempahan Langsir Raya

As salam,
Tempahan langsir raya masih di buka.
lokasi saya Kamunting Perak.

untuk kelas2 langsir. buat masa sekarang sy hanya adakan kelas di Kamunting perak. tetapi jika tuan puan masih berminat, boleh isi form di atas, sy akan simpan maklumat tuanpuan. bila ready untuk keluar mengajar di lokasi2 yg ramai memohon, sy akan wawarkan pd yg dah mendaftar.

terima kasih atas sokongan yg tak putus2.
selamat menambah ilmu untuk kebaikan bersama.

Khamis, 9 Januari 2014

Paten Eye Let

salah satu paten yg boleh di pelajari.
ini hasil tangan student sy dari Johor Cahaya Maisarah.
Terima Kasih.

Kelas dan Lokasi



Pemberitahuan,
Semua kelas yang tertera di sebelah kanan Kiri blog buat masa ini hanya berlokasi di Kamunting Perak sahaja.
boleh booking date anda.
untuk menginap, sy akan suggestkan hotel2 yg terdekat.
Boleh isi form di atas, watssup or sms sy untuk jawapan yg cepat. 
Inn Shaa Allah sy akan cuba menjawab secepat mungkin.
hanya yang serius sahaja ya.
Terima Kasih.

Rabu, 18 September 2013

Kelas Langsir di Ipoh Perak

As salam.
kelas langsir di Megoplex, Aras 3, Medan gopeng
pada 21/9/13
masih ada kekosongan.
berminat isi form di atas dan sertakan bayaran Deposit.

Kelas langsir lanjutan 1- Rm480
kelas Romand Blind. - RM380
** refer sebelah kiri blog utk detail silibus.


terima kasih.

Khamis, 22 Ogos 2013

Jadual Kelas Langsir Sept 2013

Assalam
berikut adalah jadual kelas langsir untuk bulan Sept 2013
sila daftarkan diri dengan mengisi form di atas dan Deposit pembayaran di mana2 acc bank yg tertera.
sila SMS saya selepas deposit di lakukan.
Tempat terhad kepada 10org pertama yg mendaftar.

September 2013

14hb - seksyen 7 Shah Alam - Kelas Lanjutan 1 a dan Romand Blind.


15hb - Lanjutan 1, Romand Blind - Presint 8 Putrajaya.


Ipoh - Megoplex
21hb - Kelas Langsir 1 dan Romand Blind.


Terima kasih.

Kelas Personal Langsir

Kelas kali ni bersalama Liza dari Penang.
Liza memilih pakej Asas langsir.
untuk kelas segera, anda boleh pilih tarikh sendiri dan datang ke Taiping.
kelas meliputi Teori n Praktikal.
Insyallah jika datang dengan minat. Usha pasti berhasil.

Terima kasih Liza. jumpa di Next session.

Selasa, 21 Mei 2013

Kelas Langsir Aneka Scallop

Kelas Aneka scallop di jalankan di lokasi Taiping. Azza dan Anita datang lagi dari penang untuk belajar Scallop. sebelum ni mereka pernah datang, ini adalah pelajaran tambahan mereka. 
kelas meliputi Teori dan Praktikal. insyallah semoga Azza n Anita dapat buat scallop seperti yg di idamkan.
untuk mereka yg berminat boleh datang terus ke Taiping Perak. 

Jadual kelas di lokasi berhampiran sila rujuk belah kanan blog. 
daftar kelas berdasarkan jadual yg di sediakan, bukan mengikut lokasi yg anda mahukan. 
Terima kasih.

Selasa, 23 April 2013

Kelas Langsir di Shah Alam dan Putrajaya

Assalamulaikumm...

tarikh terbaru untuk kelas berlokasi di Putrajaya dan Shah Alam.
Pada yg berminat sila isi form di atas beserta Deposit. sila baca syarat di sebelah kanan blog.
detail mengenai silibus dalam kelas boleh rujuk sebelah Kiri blog.

Shah Alam,-seksyen 7 - 11hb April 2013 - kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind
Putrajaya - Presint 8 - 12hb April 2013 - Kelas Lanjutan 1 dan Romand Blind

Boleh ambil kedua2 kelas atau pilih salah satu.
terhad kepada 10org yg mendaftar shj.

Terima kasih.

Isnin, 11 Mac 2013

Kelas Langsir di Taiping

As salam
kelas langsir kali di diadakan di Taiping di rumah saya.
Pada 10/3/13- mula 9.30pg selesai dalam pukul 2.30ptg,
mereka Anita dan Azza dari penang. lambat sangat nunggu sy buat kelas di Penang ( batu Uban).
Mereka ambik kelas langsir lanjutan 1. Insyaallah dengan Teori dan Praktikal, moga Allah permudahkan.

berminat untuk hadir kelas di taiping sila booking awal tarikh anda. biasa weeked sy telah di booking. kalau boleh booking hari biasa ya. Dorang ni dah booking lama tau....

terima kasih.

Boleh rujuk tarikh kelas sebelah kanan blog. daftar di atas ya bersama deposit. lokasi kelas tu sila isi lokasi berdasarkan kelas yg telah sy jadualkan. tq....tq...

Jumaat, 8 Mac 2013

Kelas langsir New Update


Assalamulaikum,
saya baru je update kelas langsir bagi lokasi2 seperti berikut.
sekiranya berminat menyertai, sila isi form di atas nyatakan lokasi kelas langsir yang paling hampir dengan anda. Pilih lokasi berdasarkan lokasi kelas yang saya nyatakan. Bukan lokasi pilihan anda. Silalah ke lokasi berhampiran. Terima kasih. 




March 2013

23hb - Kelas Langsir Scallop, Romand Blind, Decoration dan tudung- Kompleks belia dan sukan, Larkin, Jb Johor.

29hb
- kelas langsir 1, romand blind, tudung - Hotel Floral Place, KOta Bharu, Kelantan.

April 2013

6hb - kelas lanjutan 1, kelas romand blind , Tudung- Dewan Serbaguna P8, Putrajaya

20hb - kelas lanjutan 1, kelas romand blind , Tudung- HOtel Rayyan, Alor Setar Kedah.

27hb - Kelas Asas langsir, kelas romand blind dan tudung- Megoplex Ipoh Perak.


Mei 2013

4hb - Kelas lanjutan 1, Romand blind dan tudung - Seksyen 7, Shah alam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails