Ingin menyertai kelas? Isi form ini

Name:
Email Address:
No Phone
Tarikh dan Lokasi Kelas Pilihan anda
Nombor Kad Pengenalan

Click here to create your own form.
Sila BACA syarat dan Silibus kelas. serius sahaja isi Form ini, JANGAN buang masa Anda dan masa SAYA.

Isnin, 16 November 2009

Kelas Tudung




Gambar tudung yang telah di touch up.
dengan bunga sulam tangan.



Atas permintaan dan pertanyaan yang sentiasa tak putus2,
saya membuka kelas menjahit tudung.

Fees rm50 sahaja.
syarat - Bawa seorang Rakan

kandungan Kelas Tudung ialah
- belajar 2 jenis tudung, tudung buterfly (Bahagian di jahit hadapan di letakkan atas bahu) dan tudung biasa (bahagan jahit di hadapan) saiz M.
-Pola diberi untuk 2 paten ini.
- Awning disediakan
-Teknik potong dan jahit siap.
-Bawa balik 2 jenis tudung.

Peralatan yang perlu dibawa.
1. Gunting
2. Jarum Peniti
3. 2 Meter kain jersy tudung ( boleh request utk sy belikan)

Kelas terdekat di

Putrajaya
22hb November 09 - pukul 2.30 petang di Persint 8 (dewan serbaguna sebelah pasar)

Ipoh
24hb November 09 - di Megoplex ipoh ( atas billion)

Pulau Pinang
29hb November 09 - pukul 2.30 petang di kompleks sukan Batu Uban ( depan USM)

Taiping, Perak.
di bukan setiap hari with booking date.

6 ulasan:

  1. Teringin nak ke kelas ini. Tapi 24 Nov tak boleh cuti. Pn akan bukak kelas lagi tak bulan Dis ini di Ipoh?

    BalasPadam
  2. insyaallah cik som. kelas akan diadakan lagi. cik som boleh tengok tarikh akan datang. sy akan update dari masa ke semasa. terima kasih.

    BalasPadam
  3. Kak, camner nak register klas tudung di Putrajaya 27 hb nie. Berminat nak attend lah

    BalasPadam
  4. mamafaz, joint utk next sesion ya. kelas ni dah penuh. sms sy ya. tq.

    BalasPadam
  5. bila lagi nak buat kelas tudung di putrajaya.....

    BalasPadam
  6. kelas tudung di putrajaya akan di adakan pda 20hb februari 2010. harap maklum. terima ksh.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails